top of page

ned., 31. mar.

|

Filmsko gledališče Idrija

Kung Fu Panda 4 (sinhronizirani animirani film)

Na velika platna se vrača eden najslavnejših in najbolj neverjetnih mojstrov kung fuja na svetu, zmajev bojevnik Po, ki bo v novi zgodbi spoznaval prednosti in slabosti duhovnega vodje, za katerega bo izbran.

Registration is Closed
See other events
Kung Fu Panda 4 (sinhronizirani animirani film)
Kung Fu Panda 4 (sinhronizirani animirani film)

Čas in lokacija

31. mar. 2024, 17:00 – 18:30

Filmsko gledališče Idrija, Trg Sv. Ahacija 5, 5280 Idrija, Slovenia

Opis

Po treh pustolovščinah, v katerih je s svojim neprekosljivim pogumom in norimi borilnimi veščinami premagal zlikovce svetovnega formata, zmajevega bojevnika Poja pokliče usoda, da si že končno malo oddahne. Natančneje, izbran je za duhovnega vodjo doline miru. To pa predstavlja kar nekaj očitnih težav. Prvič - Po o duhovnem vodstvu ve toliko kot o dieti, in drugič - hitro mora najti in usposobiti novega zmajevega bojevnika, preden lahko zasede svoj novi vzvišeni položaj.

Še huje, nedavno je bilo moč opaziti zlobno in vplivno čarovnico Kameleon, drobnega kuščarja, ki se lahko spremeni v katero koli bitje, veliko ali majhno. In Kameleon ima svoje pohlepne oči uprte v Pojevo palico modrosti, ki bi ji dala moč, da ponovno prikliče vse glavne zlikovce, ki jih je Po premagal v kraljestvo duhov.

 

NAPOVEDNIK

Delite dogodek

bottom of page