top of page

Vstopnice

CENIK V KINU:

– Dolžina filma do 60 min: 5,00 €
– Dolžina filma do 120 min: 6,00 €
– Dolžina filma do 180 min: 6,50 €
– Dolžina filma nad 180 min: 7,00 €
– Cena vstopnice za člane MKČI: 5,00 €

– Abonmajske vstopnice: 4,00 €
– Vstopnica za osebe z oviranostmi (za spremljevalca je vstop prost): 3,00 €
– Za otroke do drugega leta je udeležba brezplačna.

CENIK V SPLETNEM KINU:

- Ogled filma preko spleta: 6,5 €

DDV se ne obračuna v skladu s 94. členom ZDDV-1.

Cenik je bil potrjen na seji sveta zavoda Mestne knjižnice in čitalnice Idrija, 18. januarja 2024.
 

POPUSTI

Za uveljavljanje popusta morajo obiskovalci obvezno predložiti izkaznico FGI. Osebe z oviranostmi popust uveljavljajo z izkaznico Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Popusti se ne seštevajo. Za prireditve, ki jih ne organizira Mestna knjižnica in čitalnica Idrija, ne moremo upoštevati popustov, ki so navedeni v ceniku in na naši blagajni. Popusti ne veljajo za ogled filmov preko spletnega kina.

PRODAJA VSTOPNIC V KINU


Blagajna se odpre eno uro pred pričetkom predstave in je odprta do pričetka predstave. Vstopnice lahko plačate z gotovino ali darilnimi boni. Vstopnice so v prodaji tudi preko prodajne mreže www.mojekarte.si. Pri spletnem nakupu vstopnic ni mogoče uveljavljati popustov. Lahko jih uveljavljate le osebno na blagajni v FGI.

Vstopnic, kupljenih preko spleta, ne morete preklicati. Tudi denarja za te vstopnice ne vračamo, razen v primeru, ko je prireditev oz. dogodek odpovedan z naše strani. Če prireditev odpovemo, lahko vstopnice zamenjate za drugo prireditev ali vam denar vrnemo. 

Vstopnice si morate zagotoviti tudi za brezplačne prireditve. Zaradi spremljanja obiska, predvsem pa zaradi varnostnih predpisov, ki strogo prepovedujejo večje število navzočih, brez vstopnice ne moremo dovoliti vstopa v dvorano.

Prosimo Vas, da med projekcijo izklopite prenosne telefone in druge zvočne elektronske naprave ter vsem v dvorani omogočite kakovosten ogled programa.

REZERVACIJA VSTOPNIC

Vstopnice je mogoče rezervirati v času odprtosti knjižnice na tel. št. 05 37 34 060 ali na elektronski naslov tim.bozic@mkci.si med tednom od 8. do 14. ure. O zavedeni rezervaciji vas bomo obvestil s povratnim odgovorom. Če od nas ne prejmete povratnega odgovora pomeni, da rezervacija ni bila zavedena. Rezervirane vstopnice je treba pri blagajni prevzeti najmanj pol ure pred začetkom predstave. 

bottom of page