top of page

pet., 26. apr.

|

Filmsko gledališče Idrija

MANCA ŠPIK – VELIKI KONCERT Z GOSTI V IDRIJI

Manca v okviru jubilejne koncertne turneje ob 20-ti obletnici glasbene kariere prireja Veliki koncert z gosti v Idriji!

Registration is Closed
See other events
MANCA ŠPIK – VELIKI KONCERT Z GOSTI V IDRIJI
MANCA ŠPIK – VELIKI KONCERT Z GOSTI V IDRIJI

Čas in lokacija

26. apr. 2024, 19:00 – 21:00

Filmsko gledališče Idrija, Trg Sv. Ahacija 5, 5280 Idrija, Slovenia

Opis

Le kdo ne pozna božajočega, a odločnega glasu priljubljene pevke Mance Špik, ki že dvajset let svoje poslušalce razveseljuje z brezčasnimi melodijami?

 

Pesem, Oba, Serenada, Le enkrat se živi, Kjer pomol poljubi morje, Po tebi mi diši ljubezen, Na valentinovo, Prijatelj, Limonada, Zvezala bi si krila, Baila baila baila, Iz prve roke, Ljubezenska puščica in še štirideset drugih pesmi preteklih dveh desetletij so vzrok mnogih nasmehov in solza na obrazih Mančinih privržencev. Njen glasbeni zapis, ki se nadaljuje z njeno najnovejšo avtorsko pesmijo ČE VERJAMEŠ V LJUDI (ponovno duet s Kvatropirci), pa postaja glasbena popotnica za vse generacije.

 

Manca je za jubilejno koncertno turnejo pripravila zgolj polovico od skoraj 50 pesmi, kot jih je izdala v dolgoletni glasbeni karieri:

„Težko sem se odločila, katere pesmi bom predstavila na novi turneji. Če bi hotela odpeti vse pesmi, ki si jih želim, bi koncert trajal več ur, tako da sem bila primorana izbirati. V veliko pomoč so mi bili člani benda, saj smo končni repertoar pripravili kar skupaj. Poleg mojih največjih hitov smo na novo aranžirali nekatere moje pesmi, ki jih do sedaj še nisem izvajala z bendom. Neverjetno, a ravno te pesmi pri publiki doživljajo kar največji odziv.“

 

Glasbeni projekt, ki ga je Manca z ekipo pripravljala več kot pol leta, je dobil svoj krst na razprodanem koncertu v blejski Festivalni dvorani, sedaj pa svoj »pohod« nadaljuje po vsej Sloveniji.

 

Po razprodanih koncertih na Bledu, Murski Soboti, Tolminu, Ormožu in Laškem, se bo njena glasbena karavana v petek, 26. aprila 2024 ustavila tudi v Idriji, kjer bo v Filmskem gledališču nastopila ob 19:00 uri.

 

Na odru se ji bodo pridružili tudi glasbeni gostje, ki jih bo Manca razkrila v prihodnjih tednih do koncerta. 

 

Več informacij na info@agencijaspik.si ali na 031 604 001.

 

Na tem ekskluzivnem koncertu boste Manco spoznali bližje in bolj osebno kot kadarkoli doslej. Z odprtim srcem, ki ustvarja prelepe pesmi, ki jih piše sama, vam bo predstavila zgodbo dekleta, ženske, matere, prijateljice, glasbenice… Njeno zgodbo.

 

Prisrčno vabljeni v Idrijo!

Delite dogodek

bottom of page