top of page

sre., 30. avg.

|

Mladinski center Idrija

Največji šovmen (muzikal)

🎫 Vstopnine ni, vsi udeleženci pa prejmete kokice 🍿 in brezalkoholne napitke🧃!

Registration is Closed
See other events
Največji šovmen (muzikal)
Največji šovmen (muzikal)

Čas in lokacija

30. avg. 2023, 21:00 – 22:50

Mladinski center Idrija, Ulica IX. korpusa 17, 5280 Idrija, Slovenia

Opis

Ob koncu počitnic se nam še zadnjič pridruži na kinu na terasi Mladinskega centra Idrija, pod zvezdnim nebom, z brezplačnim kokicam in napitki v roki.

Največji šovmen je biografski muzikal pripoveduje zgodbo najbolj znanega šovmena 19. stoletja – vizionarja, politika, zabavljača in poslovneža P. T. Barnuma. Ta je ustanovil ustvaril cirkus, poimenovan Barnum in Bailey Circus, in zaslovel s predstavo The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth, ki je kmalu obveljala za največji spektakel na svetu, po njeni zaslugi pa so ga številni oklicali za očeta šovbiznisa. Film poskuša skozi dobro zgodbo in kvalitetne glasbene točke podirati stereotipe drugačnih ljudi, jih predstavljati svetu kot njim enake ter se bori se za njihovo svobodo in sanje. Prejel je tudi kar nekaj nagrad od tega zlati globus za najboljšo filmsko pesem in bil razglašen za najboljši film leta 2017. Kot se za velik film spodobi je igralska zasedba sestavljena iz znanih imen od Hugh Jackmana, Zacka Efrona, Zanday-e…

Dogodek je pripravljen v sodelovanju z Mladinskim centrom Idrija. V primeru slabega vremena bo dogodek potekal v Mladinskem centru.

NAPOVEDNIK

Delite dogodek

bottom of page