top of page

pet., 26. maj

|

Filmsko gledališče Idrija

Pot do telesnega in duševnega zdravja (predavanje)

Odkrijte Pot do telesnega in duševnega zdravja skozi učenje Bruna Gröninga in njegovega združenja. VSTOP PROST

Tickets are not on sale
See other events
Pot do telesnega in duševnega zdravja (predavanje)
Pot do telesnega in duševnega zdravja (predavanje)

Čas in lokacija

26. maj 2023, 19:00 – 20:30

Filmsko gledališče Idrija, Trg Sv. Ahacija 5, 5280 Idrija, Slovenia

Opis

Predavanje Pot do telesnega in duševnega zdravja predstavi Bruna Gröninga, njegovo življenje, delovanje in učenje ter osebne izkušnje prijateljev Bruna Gröninga.

Bruno Gröning (1906 - 1959) je bil preprost mož, ki je imel intuitivno znanje o življenjski moči, kako se človek z njo poveže in kako jo lahko sprejema, da si povrne zdravje in življenjsko radost. Mnogi so ga imenovali "čudodelni zdravilec".

Krog prijateljev Bruna Gröninga širi učenje Bruna Gröninga in je eno največjih svetovnih združenj za ozdravitve po duhovni poti. Deluje v več kot 130 državah po vsem svetu, nepridobitno in v skupno dobro. Še danes se s pomočjo Brunovega učenja dogajajo številne ozdravitve, ki jih preverjajo in dokumentirajo zdravniki iz medicinsko-znanstvene strokovne skupine Kroga prijateljev.

Leta 2013 je Svetovna organizacija za mir (WPPS), podorganizacija OZN, podelila Krogu prijateljev Bruna Gröninga nagrado za mir (Peace Pole Award): "Ta nagrada je priznanje za življenjsko delo Bruna Gröninga in za vse prijatelje Bruna Gröninga po vsem svetu, ki poslanstvo miru, ljubezni, harmonije in možnosti ozdravitve po duhovni poti, z zglednim delovanjem, prenašajo naprej".

Vstop na predavanje je prost.

Dogodek je pripravljen v soorganizaciji s Krogom prijateljev Bruna Gröninga, Krog za naravno življenjsko pomoč e.V.

Delite dogodek

bottom of page