top of page

sob., 15. apr.

|

Filmsko gledališče Idrija

Super Mario 64 (virtualna arena)

Spremljevalni dogodek pred projekcijo animiranega filma Brata super Mario. VSTOP PROST!

Registration is Closed
See other events
Super Mario 64 (virtualna arena)
Super Mario 64 (virtualna arena)

Čas in lokacija

15. apr. 2023, 16:00 – 16:50

Filmsko gledališče Idrija, Trg Sv. Ahacija 5, 5280 Idrija, Slovenia

Opis

Pridružite se nam na spremljevalnem dogodku pred projekcijo filma Brata super Mario, kjer boste lahko preizkusili svoje spretnosti na video igri Super Mario 64 (1996, N64)! Spremljevalni dogodek se bo začel eno uro pred pričetkom filma - ne zamudite priložnosti za popolno doživetje! Spremljevalni dogodek je pripravljen v sodelovanju z Retro Rok’s Renew. Vstop prost!

Kratki opis: Mario dobi povabilo na torto od prince Peach, a ob njegovem prihodu v grad je tiho kot v rogu … nakar tišino prekine gromek Browserjev smeh, ki se širi po sobanah. S tem se prične dogodivščina v kateri Mario raziskuje magični svet skozi začarane slike, ki se nahajajo v gradu, da bi rešil princeso. Prva 3D igra v seriji Super Mario, ki je izšla skupaj s konzolo Nintendo 64. Poleg tega je bilo prvič v igri možno uporabljati analogno gobico, ki je bila uvod za naslednje naslove v seriji.

Kaj je Virtualna arena?

Virtualna arena je brezplačen program dogodkov FGI, kjer obiskovalci kina igrajo konzolne igre na velikem filmskem platnu. To so spremljevalni dogodki, ki so namenjeni promociji naših prihajajočih filmov ter neknjižnega gradiva video iger v Mestni knjižnici in čitalnici Idrija.

Delite dogodek

bottom of page