top of page

sob., 29. apr.

|

Filmsko gledališče Idrija

Super Mario Sunshine (virtualna arena)

Spremljevalni dogodek pred projekcijo animiranega filma Brata super Mario. VSTOP PROST!

Registration is Closed
See other events
Super Mario Sunshine (virtualna arena)
Super Mario Sunshine (virtualna arena)

Čas in lokacija

29. apr. 2023, 16:00 – 16:50

Filmsko gledališče Idrija, Trg Sv. Ahacija 5, 5280 Idrija, Slovenia

Opis

Pridružite se nam na spremljevalnem dogodku pred projekcijo filma Brata super Mario, kjer boste lahko preizkusili svoje spretnosti na video igri Super Mario Sunshine (1992, SNES)! Spremljevalni dogodek se bo začel eno uro pred pričetkom filma - ne zamudite priložnosti za popolno doživetje! Spremljevalni dogodek je pripravljen v sodelovanju z Retro Rok’s Renew. Vstop prost!

Kratki opis: Mario s prijatelji prispe na otok Delfino na sproščujoč dopust. Namesto tega pa ugotovijo, da je nekdo onesnažil otok z ogabno, lepljivimi grafiti! Ker Mariu podtaknejo zločin moral počistiti otok, poiskati pravega krivca in poiskati sončne medalje – izvir sončne energije – ki so se skrili, da bi se izognili nesnagi. Konzola Nintendo Gamecube je iz stališča animacije uvedla neverjetne vodne efekte in hitre ukaze za Mariota s pomočjo njegovega novega orožja, TEKOČKO.

Kaj je Virtualna arena?

Virtualna arena je brezplačen program dogodkov FGI, kjer obiskovalci kina igrajo konzolne igre na velikem filmskem platnu. To so spremljevalni dogodki, ki so namenjeni promociji naših prihajajočih filmov ter neknjižnega gradiva video iger v Mestni knjižnici in čitalnici Idrija.

Delite dogodek

bottom of page