top of page

sob., 08. apr.

|

Filmsko gledališče Idrija

Super Mario World (virtualna arena)

Spremljevalni dogodek pred projekcijo animiranega filma Brata super Mario. VSTOP PROST!

Registration is Closed
See other events
Super Mario World (virtualna arena)
Super Mario World (virtualna arena)

Čas in lokacija

08. apr. 2023, 16:00 – 16:50

Filmsko gledališče Idrija, Trg Sv. Ahacija 5, 5280 Idrija, Slovenia

Opis

Pridružite se nam na spremljevalnem dogodku pred projekcijo filma Brata super Mario, kjer boste lahko preizkusili svoje spretnosti na video igri Super Mario World (1992, konzola SNES)! Spremljevalni dogodek se bo začel eno uro pred pričetkom filma - ne zamudite priložnosti za popolno doživetje! Spremljevalni dogodek je pripravljen v sodelovanju z Retro Rok’s Renew. Vstop prost!

Kratki opis: Medtem, ko Mario in njegov brat Luigi dopustujeta v Deželi Dinozavrov, je princesa Peach ugrabljena! Ko naletita na dinozavra Yoshija izvesta, da so bili prebivalci otoka uročeni in spremenjeni magična jajca ter skriti v sedmero gradov. Za vse pa ni kriv nihče drug kot sovrag Bowser! Pot do Bowserjevega gradu je polna preprek in skrivnosti. Med posebnimi predmeti, ki jih Mario lahko odkrije je pero, ki se spremeni v magično ogrinjalo in omogoča letenje ter rožico, ki mu da moč ognjenih zubljev. Lahko celo zajaše dinozavra Yoshija in z njim pohrusta sovražnike!

Kaj je Virtualna arena?

Virtualna arena je brezplačen program dogodkov FGI, kjer obiskovalci kina igrajo konzolne igre na velikem filmskem platnu. To so spremljevalni dogodki, ki so namenjeni promociji naših prihajajočih filmov ter neknjižnega gradiva video iger v Mestni knjižnici in čitalnici Idrija.

Delite dogodek

bottom of page