top of page

Virtualna arena

Virtualna arena je program dogodkov, kjer se bodo udeleženci preizkusili na igralni konzoli PlayStation 5 na velikem filmskem platnu. Program je financiran iz projekta Cinnovate, ki raziskuje nove programske možnosti v digitaliziranih kinematografih.

rsz_virtualna_arena_naslovna.jpg

SPORED PROGRAMA

​Injustice 2 - PET, 21. oktober, ob 17.00

Kratki opis: Pred premiero filma Črni Adam, se bodo obiskovalci lahko med seboj v boju pomerili v vlogi superjunakov ali zlobnežev iz stripovskega sveta DC Comics. 

Until Dawn - PON, 31. oktober, ob 19.00

Kratki opis: Za to Noč čarovnic smo vam pripravili najbolj nepričakovano in nenavadno grozljivko. Vabimo vas, da se nam pridružite na cinematično interaktivno grozljivko, kjer bo naša vsaka odločitev vplivala ali bomo odročno gorsko kočo zapustili živi ali mrtvi. V glavnih vlogah nastopata Rami Malek in Hayden Panettiere.

Batman The Telltale Series - NED, 06. november, ob 18.00

Kratki opis: V tej akcijski interaktivni zgodbi boste stopili v zavest temnega viteza mesta Gotham in odkrili kako imajo lahko še tako majhna dejanja dolgoročne  posledice.
 

Sonic Frontiers - SOB, 12. november, ob 17.00

Kratki opis: Vsi ljubitelji animiranih filmov o Ježku Sonicu bomo dober teden po svetovnem izzidu nove igre o najhitrejšem modrem ježu v Idriji skupaj odkrivali otočje Starfall. Pred Sonicom je veliko ugank in podvigov, saj mora zbrati Smaragde kaosa, da bo lahko našel pot do izguljene Tails.

FIFA 22 - PET, 18. november, ob 17.00

Kratki opis: Tik pred pričetkom Svetovno prvenstvo v nogometu se bodo obiskovalci Virtualne arene lahko tudi sami med seboj pomerili v spretnostih virtualnega nogometa in se potegovali za veliko kolajno.

Untitled Goose Game - SOB, 03. december, ob 10.00

Kratki opis: Pred obiskovalci Virtualne arene je največja preizkušnja: kot goska bodo morali reševati različne uganke in se skrivati pred jeznimi prebivalci mesta, saj ste jim izmaknili različne predmete. Boste dovolj hitri in spretni, da vas ne ulovijo? Zabavna igra je odlično doživetje za vse generacije.

Lets Sing 2022 - PET, 09. december, ob 19.00

Kratki opis: Zapojte “Back to Black” od Amy Winehouse, izzivajte vaše prijatelje na “Enjoy The Silence” od Depeche Mode ali pa samo navijajte za vaše prijatelje na večeru karaok. Poskrbeli smo za odlično playlisto.

Astro Bot Rescue Mission - SOB, 10. december, ob 10.00

Kratki opis: Pridružite se robotku Astru na reševalni misiji v vesolju virtualne resničnosti! 

MOSS - SOB, 17. december, ob 10.00

Kratki opis: Igralci bodo v virtualni resničnosti igrali miško Quill, ki v gozdu odkrije starodavno magijo, le ta pa jo bo vodila na epsko pot polno pozabljenih svetov. 

Worms WMD - NED, 18. december, ob 17.00

Kratki opis: Mali hudomušni bojevniški črvički, ki potujejo po barvitih in nenavadnih lokacijah drug drugega preizkušajo v taktiki, strategiji in spretnosti. Izberite skupino črvičkov in premagajte nasprotnika.

FIFA 23 - SRE, 28. december, ob 17.00

Kratki opis: Na zadnjem dogodku letošnje Virtualne arene  se bodo obiskovalci med seboj lahko pomerili v igri FIFA 23 za playstation 5.

Program je za obiskovalce brezplačen in je financiran iz projekta Cinnovate.

bottom of page